Fina insatser i helgen

  • 21 maj 2018

å fantastisk Vikingträff

På lördagen arrangerade Filipstads OK en klurig medeldistans med Lilla VM strax öster om staden.Våra D16-tjejer sprang Lilla VM Thea kom trea och tog 8poäng, Kristina kom 8:a och fick 3poäng. Utanför Lilla VM som gjorde Elsa Höglund debut i tävlingsklass, å klippte till med en andra plats i D10. Våra yngre juniorer , de så jämna Elias B o Tim hade 3 minuter imellan sig denna gång. Elias blev 7:a och Tim 8:a i H18. Våra äldre juniorer gick upp och sprang seniorklass (H21) och Adrian blev 12:a och Hannes 14:e i tuff konkurrens. Hugo Bergenfur deltog också i H14

På söndag var det dags för vår egen tävling Vikingträffen, den 71:a upplagan , med TC förlagt till gården Skottvrånas ägor i Tömte, Sunnemo. Anders Jonsson hade strängat kluriga banor i den detaljrika terrängen, det vittnar km-tiderna om..

Seger blev det för Emil Höglund i H12Kort, i samma klass sprang debutanterna Lukas Carmesten och Julia Hermansson patrull och kom trea.

Seger blev det också för Elsa Fischer i D16Kort.

Våra 16-åringar sprang en riktigt tuff bana som de klarade galant. På tjejsidan så slog Kristina till med en andraplats och Thea kom fyra. På killsidan så blev Elias L tvåa och Benjamin fyra.

Hugo Bergenfur kom på en åttoende plats i H14

Elsa Höglund följde upp succédebuten i FIlipstad men en finfin fjärdeplats. 

Bröderna Rasmus o Elton Anttonen hade verklig hemmaplan då de bor på gården där tävlingen gick. Elton blev 13:e i U1 och Rasmus klarade inskolning med godkänt resultat.

Resultat med sträcktider o kartor på denna länk, Klicka Här!