Två rutinerade veteraner vann skinkorna!

  • 8 dec 2013

Ett 25-tal hade mysigt i klubbstugan

Årets Skinkloppet gick av stapeln i kallt o snöigt väder. Uppslutningen var rekorddålig, såväl på själva loppet som på efterföljande samkväm. Det är synd! Men vi som kom hade en riktigt bra o trevlig dag, anordnad av Julia o Kjell. Åtta tappra gav sig ut på ett par riktigt tuffa banor i Manaterrängen.

Som vanligt gällde det att ange sin tid i förväg och försöka pricka den utan några andra hjälpmedel än kartan. Tobbe ställde upp med Sport-Ident så tidtagningen blev exakt.

På korta banan vann Göran Olsson han var ute 6,12 min längre än vad han uppgav , tvåa blev Ingvar Risberg +43,03.

På långa banan vann Christer Söderström , han var ute 1,41 mer än han sa. Tvåa var Stefan Söderström +11,18, Följt av Jonas Andersson +14,08, Karl-Erik Persson +16,30 Dan Karlsson +18,19 och P-M Svärd +19,32. Samtliga var alltså ute längre än vad de trott, väglaget var som sagt halkigt så de gick inte att ösa på i de branta ravinerna.

Dessutom var det preimär på den nyreviderade Manakartan som är gjord med Laserdata som underlag. KUL! För er som inte deltog kan ni kika på långa banan genom att klicka HÄR!

 

 = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Efter loppet var det skönt med en varmdusch å krypa in i klubbstugevärmen, där det stod uppdukat med skinksmörgåsar, kaffe, julmust, gifflar , skumtomtar med mera, och TV med vinterstudion på!!

Ett 25-tal personer hade hörsammat inbjudan, såväl aktiva, funktionärer, supportrar och sponsorer!

Ordföranden och sekreteraren, dvs Kalle P och P-M informerade lite om året som gått och året som kommer. En del frågor dök upp.

Jullan och Kjell delade ut skinkorna till Christer o Göran, och Tanja hade dragning på Naturpasskorten (se nedan)

JUllan o Erik

JULLAN O ERIK KÄKAR SKINKSMÖRGÅS 

  

Kenneth o Oloc

SPONSORN KENNETH PÅ RISBERGSHEDEN SNACKAR MED OLOF S

  

WP_000195

ORDFÖRANDE KALLE P SNACKAR MED VÅRA STÖRSTA SUPPORTRAR, DAMKLUBBEN, SOM SPONSRADE MED FIKAT IDAG!

 

 

 

 

NATURPASSET

 

44 startkort var inlämmnade , tre vinster drogs enligt nedan:

Vinst nr 1 : Axel & Elin Bergkvist, Gjutberg, Ekshärad

Vinst nr 2: Leif Skyman , Uddeholm

Vinst nr 3: Kristin Dahlin-Hedqvist, Hagfors

 

Vinnarna kommer få sina priser hemkörda!

 

 

=============================

SVENSKA RALLYT

Tack vare ER allas insats vid södra grinden på Råda Flygplats ifjol, drog klubben in 6666:- till klubbkassan. Välbehövliga slantar!

Vi har fått förfrågan om att åta oss samma uppgift i februari 2014 igen. Om vi tar tretimmarspass går det åt cirka 30personer! Vid ett upprop i klubbstugan idag fick vi ihop 16! Du som känner dig manad att hjälpa till med att få in lite slantar och kan tänka dig att jobba tre timmar under rallyhelgen, skicka ett mail snarast till pm.svard@telia.com

 

GOD JUL O GOTT NYTT ÅR ALLA VIKINGAR!