Dags För Natt-KM

  • 18 okt 2012

Vem blir Nattens Mästare i år?

I morgon kväll är det dags. Då ska det koras vem som blir nattens mästare i år. Trots att det ännu är skralt med anmälningar så ser startfältet oerhört svårtippat ut.

Vi har Aurénern som var nära seger ifjol trots en 180grader sväng i mörket, vi har Dan som alltid är farlig när hans lyse fungerar, Hatte den gamle natt-räven är anmäld, Anders med fem A med rutin från många långa-natten lopp på tiomila likaså, med flera. Den snabblöpande Mats B blir nog alldeles säkert att räkna med. Det är ännu fler än de som nämnts här som har chansen, så det blir en spännande tävling. Banläggaren har låtit vikingwebben ta en tjuvtitt, å det ser fantasktikst fint ut. Fina banor där de som inte har allför bråttom kommer att få njuta av vackra vyer i både väst och öst om vädret är klart!

Å bra väder vill vi väl ha!

Ensam i natten, i naturens innersta sköte, där ska det avgöras! 

Än är det inte försent att anmäla sig ! Gå in på Eventor, välj inkludera klubbtävlingar eller skicka ett SMS till 070-534 61 28 . Senast kl 12,00 i morgon 19/10

 

Parkering sker vid vändplanen ovanför Löve. Där som ena starten var på Vikingträffen 2010 och på Värmlandsserien 2006. Därifrån cirka 150meters promenad till TC.

Vägvisning till Parkering sker från grusvägen som går mellan Stjärnsfors och Hagfors!

 

Efter tävlingen är bastun på Hagforsvallen bokad, för sedvanligt samkväm!

 

L-G, P-M o Tobbe hälsar HJÄRTLIGT VÄLKOMMNA!