Tyrungdomarna vann andra raka

  • 22 aug 2023

Blöt Klarälvskavle

Den 22:a upplagan av Klarälvskavlen gick av stapeln i söndags , med TC på tallheden norr om jaktskyttebanan på Vågbacken. 19 lag kom till start. Det var alla som var anmälda det så inget lag räddes regnet som föll kraftfullt över tävlingsterrängen, Blivande segrarlaget ryckte direkt vid start och sen var det inget snack, men det var desto mer raffel om resten av placeringar, med omkastningar, spurtdueller och raffel.  När lagen var ute på den långa tredje sträckan så upphörde regnet och det blev en rätt go dag i skogen.

Stefan debuterade som tävlingsledare med den äran, och Jörgen hade strängat stråken som fick bra uppskattning av deltagarna.

Det fanns även öppna banor men där skrämde regnet bort folket. Blott sju startande. Vi på webredaktionen är övertygande om att om det varit solsken så hade det i alla fall varit 27.

Ikväll tisdag arrangerade Carro en tuff men rolig träning på det mytomspunna Björnberget i Sunnemo. Elva löpare njöt av den fina naturen den vackra sensommarkväll.

Mats B, Anna, Malin, Kalle D, Christer, Stefan, Jörgen, Per-Martin, Hans-Eric, Anders A, Dan.

Nästa tisdag arrangerar Mats träning i Ekshärad. Vägvisning från vägen mot Torsby cirka 500 meter från skolan. Start mellan 17-18