Dags För Klarälvskavlen!

  • 6 maj 2016

En spännande upplaga!

I morgon lördag är det dags för den 19:e upplagan av Klarälvskavlen.TC är beläget till Årosgården och tjugo lag finns anmälda.

IKV´s ungdomsgarde ställer upp i ett par lag.

Ena laget är ett kombinationslag med Fryksdalen där två brödrapar är med Simon o Adrian Lundberg och Hjalmar o Elis Berg. Som starttjej har man lånat in nya Vikingen Caroline Larsson.

Det andra laget är ett Vikinglag med Elias o Benjamin Larsson, Hannes Bergenfur, Hugo Bergenfur, Elsa Fischer och Anja Pettersson. Man har farmat in IKV-medlemmen/supportern/sponsorn Matz Andersson från Lesjöfors till långa sträckan.

Ett tredje lag med Viking-anknytning är från Attunda, med familjen Ivers. Det är Nina Ivers ( Född:Jansson), som lämnade IKV i början på 90-talet som gör en hemvända med hela sin orienterande familj och lånar in storebror L-G till sista sträckan.

I övrigt kommer Malungs OK med två lag , OK Tyr med fyra lag, Kils OK och Skattkärrs SOK med två lag vardera, Västvärmand kommer med ett Jonsson/Johansson lag och så kommer de trogna Fogelbergs med ett lag mixat med Carlman. OK Djerf och Frölunda/Tolerd är två andra intressanta lag liksom släktlaget Eriksson i Lusten/Västerbergslagen.

Vi har även norskt på startlinjen i år, RAUMAR ORIENTERING kommer med två lag.

Kl 11 prick går startskottet och löparna ger sig ut på de av Christer Söderström strängade banorna i en som prognoserna säger strålande vårsOL.

Det finns även öppna banor , man kan starta från 11,30 på dem.

Så väl mött vid Årosgården i morgon!

MER INFO FINNS PÅ KLARÄLVSKAVLENS SIDA, KLICKA HÄR!

(uppdateras llöpande)