Jonsson & P-M vann julskinkorna

  • 7 dec 2014

Dragning i Naturpasset utfört!

Blott sex löpare ställde upp på årets skinklopp. Därmed är det vi trodde oslagbara bottenrekordet från ifjol slaget. Tre på långa banan och tre på korta banan.

Göran O och Christer S hade ordnat fin OL i skogen kring klubbstugan. På korta banan var det P-M som var närmast sin idealtid, tvåa var Kalle P och trea Tim.

På långa banan vann Anders J följt av Stefan S och Jan D. Nytt för året var att de som blev sist på resp bana får arrangera nästa år, således blir det ett brödrapar som arrangerar nästa år , nämligen Jan o Tim. Om vi nu fortsätter traditionen när intresset är såpass lågt,,,,

Kl 13 samlades löparna plus några fler, vi var väl ett 15-tal och avåt skinksmörgås i klubbstugan i trevligt samkväm. Skinkorna var sponsrade av Hemgården.

Lite info gavs om kommande aktiviteter och så var det dragning på Naturpasset anno 2014. Kalle D redogjorde för årets Naturpass och berättade bl.a. att antalet sålda paket ligger på samma fina nivå som flera år tillbaka, men att det är väldigt få som lämnar in startkort. Många nöjer sig med den fina Naturupplevelsen.

Tre vinster lottade man ut:

1:a pris presentkort 300:-  Christer Söderström

2:a pris presentkort 200:-  Karl-Arne Larsson

3:e pris presentkort 100:-  P-M Svärd