Nominerade till Årets Klubb igen!

  • 13 nov 2013

Klarälvskavlen nominerad som årets arrangemang!

23/11 när Värmlands OF har sin årliga OL-Gala , är IKV med bland de nominerade i två av de fyra nominerbara kategorierna.

Kategorin Årets Klubb och i kategorin Årets Arrangemang. Håll tummarna alla Vikingar för att vi får någon utmärkelse med hem till Hagfors.

 

Om vi blickar bakåt de tio senaste åren , så har vi varit i ropet riktigt bra i samband med OL-Galan.

2006 var vi nominerade som Årets Klubb. Den spillra av "kärntruppen" som fanns då jobbade hårt med Kort-DM 2004, Lilla-VM Finalen 2005 och kronan på verket Värmlandsserien 2006, som föregicks av nedläggningshot , stigtrampning med mera. Det var vintern 05/06 som Lars-Erik-stigen i Stjärnsfors kom till, en stig som brukas ofta än idag.

2007 när 61:a VIkingträffen avgjordes vid Hembygdsgården gick allt så bra så vi blev ÅRETS ARRANGÖR! 

2009  var P-M Svärd nominerad som årets ledare

2010  blev en succé  , Ewa Lundberg och P-M Svärd blev ÅRETS LEDARE  samtidigt som vår ungdomssatsning blev ÅRETS OFFENSIVA SATSNING!     

2011    när vi på initiativ av främst L-G Jansson, startade upp Klarälvskavlen igen, gjorde det att arrangemanget nominerades såväl till Årets Arrangemang och till årets offensiva satsning

2012 var vi nominerade i kategorien Årets Klubb, vårt gemensamma arbete ger frukt!

2013 är vi återigen nominerade till Årets Klubb, samtidigt som Klarälvskavlen , som i år gick vid Risbergsheden är nominerat som årets arrangemang.

 

FÖR ATT SE ALLA NOMINERINGAR , KIKA PÅ VOF´S HEMSIDA KLICKA HÄR!