Inga IKV-medaljer på RM´s första dag!

• 28 sep 2013

Revanschläge i morgon!

Det blev inga medaljer till IKV när medeldistansen på RM avgjordes idag i Säffletrakten. Det rapporteras om jättefin terräng och bra banor värdigt ett mästerskap. Anders Jonsson i H45 var närmast pallen genom sin sjätteplats , blott 57sek från bronset, i samma klass kom Anders Lundberg nia, 3,21 bakom Jonsson.

Det stora hoppet , Valter Alamaa i H80 kom på kontrakurs på väg till första, där rök medaljchansen, winsplits vittnar om att det kunde gått vägen annars. Valter slutade på en 21:a plats. Här är det verkligen revanschläge i morgon.

Ewa Lundberg , som börjar hitta 25-mannaformen sprang D50 men strulade till det vid en kontroll och fick nöja sig med en 12:e plats.

Anders Alamaa 20:e i H55, här var det verkligen tätt om tiderna och en bom på en minut kostade många placeringar!

Leif Lind sprang den stora klassen H70, 84man , vilket gjorde att klassen fick delas i H70 och H72 . Leif kom 34:a i H70

Utanför själva RM sprang bröderna Simon & Adrian Lundberg Öppen 8, Adrian kom på en 6:e plats och Simon på en 9:e.

Förre fix-stjärnan och världsartisten i orientering Annichen Kringstad sprang den här klassen så grabbarna hade verlkligen kvalificerat motstånd. Det är för övrigt Annichens föräldrar som är banläggare till årets RM.

I morgon söndag, med samma TC, väntar en tuff långdistans. Då hoppas vi på diverse revanscher bland Vikinglöparna och någon härlig medalj till IKV!!!

För exakta resultat med tider och winsplits KLICKA HÄR!