Info inför hösten!

  • 15 jul 2013

Mycket på gång framöver!

INFO FRÅN IK VIKINGS OK juli 2013

Tränings o Tävlingskommittén

Träningsorienteringarna startar igen den 6/8 vid Timmerterminalen. Kalle P arrangerar

Den 17/8 arrangerar vi Klarälvskavlen. Dan K är tävlingsledare, P-M är banläggare. Vi hoppas på många lag. IKV tänker ha minst ett eget ungdomslag med, Ewa L ansvarar.

Dagen efter, 18/8, har vår grannklubb Lesjöfors SK tävling. Eftersom det är kort resa dit hoppas vi på en stor trupp deltagare från IKV

Ungdomskommittén

Höstens program är klart, KLICKA HÄR

Kartor

Vågbacken-kartan har genomgått en liten revidering inför Klarälvskavlen. Revideringen har gjorts av P-M Svärd och Owe Nilsson

Owe Nilsson (ON-Kartor) är förresten i full gång med nyritning av STJÄRNSBERGET, han bor i Hagfors under några månader och beräknar vara klar med arbetet under hösten.

Projektering av ny karta pågår. Kartkommittén kommer att diskutera olika alternativ. Styrelsen har anordnat tre provlöpningar under sommaren, Östra Tönnet, Sunnemo, och Bergsäng.  Mats B håller på och sammanställer synpunkterna. Under tidig höst väntas ett beslut på vart nya kartan, som är tänkt att användas första gången vid Lång-DM 2016, ska ritas.

= = = = = =

KALENDERN PÅ HEMSIDAN ÄR UPPDATERAD

Där får Du info om sista anm-dag till tävlingar. KLICKA HÄR! Redan 29/7 är sista anmälan till Hällefors, 6/8 till Lesjöfors och 7/8 till Klarälvskavlen.

Stafetter:

25-manna. Även i år blir det samarbete med OK Älgen. Laguttagarna Anders A (IKV) och Conny (OKÄ) kommer att presentera ett preliminärt lag inom kort.

DM-stafetten ,  är den 15/9 i Grums. UK för vuxna är Anders A och för ungdomar Ewa L.

O-Ringen

Vikingwebben kommer att bevaka O-Ringen. Vi tjuvstartar med ett inför-reportage fredag 19/7 , sen kommer det komma rapporter dagligen från lördagens AXA-stafett där IKV´s Hannes Bergenfur är med i Värmlandslaget till fredag 26/7 då den avslutande etappen går uppe i Boden.