Intensiv Vecka Väntar

  • 12 maj 2013

Dags för 67:e Vikingträffen

På söndag 19/5 är det dags för vårt egna tävlingsarrangemang VIKINGTRÄFFEN. Som vanligt Nationell tävling, denna gång med medeldistans. Dessutom är det samtidigt deltävling nr 3 i Lilla VM, Värmlands OF´s ungdomsserie som pågår under hela säsongen. Här har klubben gått på önskemål som kom från ungdomarna på OL-Forum i höstas och provar ett nytt grepp, med gemsamstart i klasserna H/D 12 - 16. Ska bli spännande att se hur det funkar, men i sann IKV-anda kommer vi fixa även det. Vi har ju fin arrangörstradition i klubben.

Räknar man 67 Vikingträffar, 15 Klarälvskavlar, 19 mästerskapstävlingar (varav ett SM), och bortåt tio Värmlandskavlar på tiden det begav sig har IKV arrangerat över 110 arranangemang genom åren, få Värmlandsklubbar kommer upp i det. Men nu samlar vi styrkorna och ger järnet för ett topp-arrangemang.

Under veckan som kommer ser det ut på följande vis i Vikingorienteringen:

Måndag : Ungdomssektionen kör styrka/spänst i Sättrahallen kl 17

Tisdag: Provlöpning av tävlingsbanor.

Onsdag: Provlöpning av tävlingsbanor. De ungdomar som ska springa tävlingsklasser får inte vara med och provlöpa, men för dem finns träningsmöjlighet i Lesjöfors onsdag med start 17,30-18 Mörnbovägen 21, Lesjöfors. Vägvisning från Konsum i Lesjö. Banor: 1,6 ; 3,2 ; 4,8 km

Torsdag: Ungdomsträning med sprint-tema , samling norra parkeringen Älvstranden. 17,30

Huvudfunktionärerna ägnar kvällen åt kartiplockning med mera i klubbstugan

Fredag: Reservdag

Lördag: Bygger vi TC och startplatser.

Söndag : VIKINGTRÄFFEN