Seger för Hannes i Propagandan

  • 2 maj 2013

Ungdomarna drog in 21 Lilla-VM poäng

OK Tyr´s Propagandan arrangerades på 1:a maj vid Österängarna, Molkom.

Det var andra deltävlingen i Lilla VM, och banorna gick i ett för orientering jungfruligt område. Enligt rapporterna som nått webred var det "typisk Tyr-terräng" med allt vad det innebär. IKV hade ett gäng ungdomar o juniorer med. Jan Dalheimer och en kille till var de enda som sprang herrjuniorklasserna , skralt kan man tycka. Jan var snabbast av de två och kasserade in en seger. Segrade gjorde också Hannes Bergenfur som vann H14  och tog 12 Lilla-VM poäng,  Adrian Lundberg blev 11 i samma klass som hade tolv deltagare.

H12 sprangs av Tim Dalheimer och Elias Bergenfur, Tim kom fyra och kasserade in 7 LVM-poäng, Elias råkade ut för felstämpling, men kommer igen!

Hugo Bergenfur tog också en LVM-poäng då han sprang Inskolning med godkänt resultat.

Nästa Lilla-VM deltävling är här hemma i Hagfors, när VIKINGTRÄFFEN arrangeras den 19:e maj. Då bjuds det på en hel del extra. H/D 12-16 har gemensam start, det är särskilt spurtpris bland alla ungdomar och så är det fins presentkortsvinster till bästa i varje klass, och plaketter till Alla.

Fint väder hoppas vi på och en kul dag på Råberget.

GLÖM INTE ATT NI SOM SKA SPRINGA TÄVLINGSKLASS SKA ANMÄLA ER SOM VANLIGT I EVENTOR. INGEN SKILLNAD FÖR ATT DET ÄR "HEMMA"-TÄVLING!