Fin vårdag i Mölnbacka

  • 28 apr 2013

7 IKV-ungdomar sprang Mölnbackaträffen

234 deltagare hade sökt sig till den lilla fina byn Mölnbacka mellan Molkom och Deje när SK Örnen tillsammans med Mölnbacka AIS arrangerade tävling i jungfruliga  marker. 7 av delatagarna var Vikingungdomar och juniorer.

Det var fina marker med snabblöpt terräng som väntande deltagarna tillsammans med ljuvlig härlig och framförallt VÅRLIG fågelsång. En tävling i enkelhetens tecken som var välfigt fin.

H12-klassen sprangs av blott tre killar och Tim Dalheimer blev tvåa, storebrodern Jan sprang H18 och var alldeles ensam i sin klass.

H16 sprangs av tvenne Vikingar, tillsammans med 8till, Simon Lundberg blev sexa och Jonathan Moen sjua.

i H14 kämpade Adrian Lundberg som är skadad sig runt banan och blev fyra, Julia Andersson blev tvåa av fem tjejer i D12 och hennes lillebror Erik sprang U1 där han knep en fjärdeplats bland de fem.

För fullständiga resultat, utnyttja gärna fliken "klubbresultat" på framsidan , du når den genom att KLICKA HÄR På onsdag är det tävlingsdags igen, då OK Tyr arrangerar sin "Propagandan". Återigen är det jungfruliga marker som väntar, vid sommarstugeområdet Österängarna , omedelbart SV Molkom. Då står dessutom Lilla-VM poäng på spel.

Rapport kommer här på webben onsdag em eller senast torsdag fm.