Mycket på gång

  • 24 sep 2012

Rapport VeteranRM m.m.

Det blev en sjundeplats för Valter på andra dagen av RM, så i år ville det sig inte riktigt för vår Krut-Gubbe, men kolla winspliten, där syns det tydligt att potentialen för medalj verkligen finns! Med rätt träning bär det hela vägen i nästa RM som går hemma i Värmland nästa höst, närmare bestämt i Säffle. DÅ har vi alla chanser att springa publiktävlingar samt bilda en riktig HEJA-KLACK!

 

Meddelande från webred 2012-09-24:

 

Efter en intensiv ol-helg strömmar info in från alla möjliga håll, uppdateringen kanske inte varit den allra bästa , men här kommer i alla fall lite punkter om vad som är på gång:

* Ikväll har ungdomarna sin avslutning i klubbstugan. Träning, fika, prisutdelning frå KM står bl.a. på programmet

* Bilder från Lilla-VM, Klarälvskavlen med mera kommer att laddas upp på webbalbumet inom kort! Håll utkik. På kavlen hade vi besök av Örjan på www.opkon.se , det blev en del bilder!

* På onsdag är det sista träningen, Valter o Anders Arrangerar. Kom dit, korta snabba banor utlovas, och låt er inte avskräckas av namnet "25-mannaträning" Det är upplagt så det passar ALLA. Men föranmäl er gärna , skicka ett SMS till Anders på 070-2163777, så underlättar det

* Till helgen är det dags för ÄLGDREVET. Tungt traditionsfylld tävling. Av tradition långa tuffa banor i rena vildmarksterrängen. Så också i år, tävlingen går av stapeln på lördagseftermiddagen blott c:a 45min från Hagfors , norr om Tyfors. Ta chansen å åk dit. SM i ultra-lång går av stapeln under förmiddagen, då har ni chansen att se Sveriges yttersta elit tävla. På söndagen går sedan en medeldistanstävling i samma marker

* Helgen därpå 6-7/10 är det dags för IKV att springa 25-manna för första gången på 14år! Vi har ett lag tillsammans med OK Älgen, plus förstärkning av två tjejer från Fjärås AIK som Anders A raggat upp. Kommer bli en spännande helg som avrundas med en riktigt stor medeldistanstävling på söndagen, 3000löpare brukar delta.

* Helgen 13-14/10 är det dags för den stora ungdomstävlingen DALADUBBELN utanför Falun. En hel del Vikingungdomar är anmälda dit. KUL!

* Fredag 19/10 sätter vi punkt med ett Öppet Natt-KM, Inbjudan kommer via mail och på hemsidan under veckan!

* Den definitiva punkten för 2012 sätts i samband med Skinkloppet som kommer att arrangeras runt advent, med efterföljande skinksmörgås för medlemmar, funktionärer och sponsorer!

 

VILL NI HA FULL KOLL PÅ ALLT DETTA, HAR DET ENKLAST GENOM VIKINGWEBBEN!