Två Silver och Ett Brons

  • 9 sep 2012

Hälften av IKV-lagen tog medalj på Stafett-DM

Vid dagens stafett-DM nere i Karlskoga, i fina orienteringsmarker, deltog IKV med sex lag.

HD12 Viking kom fyra, blott 33sekunder från pallen. I laget ingick Elias Bergenfur (som vann 1:a sträckan), Julia Andersson och Tim Dalheimer. BRA JOBBAT GRABBAR & JULLAN! Nära medalj, det kommer!!!

H14 endast tre lag till start i denna klass, men de våra tog ändock DM-SILVER!

3,27 upp till guldet är inte mycket på sammanlagt halvannan timmas löpning. BRA JOBBAT KILLAR! Laget bestod av Hannes Bergenfur, Adrian Lundberg och Simon Lundberg

H16 Jonathan Moen och Jan Dalheimer repr IKV här, i denna klass med stentuff konkurrens i. Både Jonte och Jan sprang på bra, men det räckte inte ända fram, denna gång! Ni kommer igen killar BRA JOBB!

D40 Tre tappra VikingTjejer som fixade DM-BRONS. Knäskador och förkylningar, blandat med lite nerver, hindrade inte våra 40-tejejer att ånga på i Karlskoga-skogen. BRA JOBBAT av Ewa Lundeberg, Eva-Lill Bergenfur och Tanja Dalheimer.

H40 Här troddes på störst medaljchans i förhandssnacket, men därav blev intet. Men potential finns så det räcker om man studerar sträcktiderna. Så det kommer! Kanske vid nästa års DM i Grums. En 7:e plats bland de nio lagen blev det i alla fall. De som representerade IKV i detta lag var Anders Lundberg, Mats Bergenfur och Anders Jonsson.

HD70 Här blev det ett mycket fint DM-SILVER till IKV efter en RÖKAR-SPURT av Kalle P. Spurtstrid således som gick till Vikings fördel, och därmed säkrades Guldet. Åt segrande Kr.hamn fanns inget att göra, så det blav bästa möjliga utdelning på DM:et av våra krutgubbar, Karl-Erik Persson och Vallter Alamaa! Bravo!

 

Ledarna Anders Alamaa, Haidi Moen och P-M Svärd vill passa på att tacka ALLA löpare och supporters för dagens insatser!

 

Bilder kommer !!!!

 

Komplett resultat lista KLICKA HÄR 

För Winsplits KLICKA HÄR

 

Därmed var 2012-års DM-tävlingar över. Skapligt bra utdelning har det varit! Vi är på G!

Nu blir det till att tagga upp inför slut-ruschen på säsongen, med bl.a Lilla-VM final 22/9 i Kil, Vår egen Klarävlskavle 23/9, Älgdrevet 29-30/9 , samt 25-manna första helgen i oktober!

 

IKV H14 uppe på pallen