Åtta Vikingungdomar sprang Finalen

  • 24 sep 2011

Lilla-VM finalen i Skattkärr

Lilla-VM Finalen i Skattkärr gick idag, lördag, i ett sOLigt , underbart septemberväder. Hösten är HÄRLIG sådana här dagar. Åtta av våra ungdomar deltog i finalen. Jaktstart gällde för ungdomarna (dock ej H/D10 som hade minutstart). Vi vuxna sprang medeldistans medans det för finaldeltagarna gällde långdistans eller om ni så vill klassisk distans.

Tim Dalheimer slutade trea i H10, och i H12 blev Adrian Lundberg 9:a och Albin Ekelund-Carlsson 13:e.

Simon Lundberg kom på en sjätte plats i H14. I D10 sprang tvenne IKV-tjejer , Hanna Fischer blev 6:a och Julia Andersson 10:a. Elsa Fischer sprang inskolning och gjorde godkänt. Junioren Marcus Pettersson som är för gammal för Lilla-VM sprang istället Öppen 7 och kom på en 11:e plats.

BRA JOBBAT TJEJER OCH KILLAR!

 

HÄR FINNS EN LÄNK TILL RESULTATEN

 

Detta var den sista tävlingen i Värmland för hösten. Men på måndag är det ju dags för vårat eget Ungdoms-KM. Se info på hemsidans "framsida" . Och nästa helg är det tävling både lördag och söndag strax innanför dalgränsen, i Lindesnäs. Ulriksbergs IK samarrangerar med HJS Vansbro. En hel del Vikingar är anmälda dit. Kommer att bli en härlig avslutning på säsongen!