Späckad helg

  • 25 maj 2011

Värmlandlägeret, Viking 100år, med mera

Till Helgen drar hela 12 Vikingungdomar (6 killar och 6 tjejer)  iväg på Värmlandslägret i Degerfors / Karlskoga. Totalt är det 62 ungdomar från olika "hörn" av Värmland som deltar och IKV har störst representation. JÄTTEKUL!. Vem hade trott det för ngt år sen ?

Det kommer bli en bra träningshelg för våra ungdomar som förhoppningsvis får bra tillfällen att slipa på orienteringstekniken.

De som drar iväg är Malin Berg, Vilma Jonsson, Felicia Pettersson, Frida Lindkvist, Johanna Larsson, Elin Larsson, Jonathan Moen, Simon Lundberg, Adrian Lundberg, Jan Dalheimer, Albin Ekelund-Carlsson och Markus Pettersson som ställer upp som löpande ledare. Men Ewa Lundberg och Haidi Moen är också med som ledare. Hoppas Ni får en bra helg!

Här hemma firar klubben i våra hjärtan IK Viking sin 100-årsdag på lördag. Dagen inleds med en ceremoni på Södra Skolan för att manifestera att det var på denna plats några visa män bildade Viking den 28/5 1911. Därefter blir det kortege med fanborg och musikkår genom stadens gator. NI SOM ÄR HEMMA , KOM GÄRNA OCH DELTA I KORTEGEN. Gärna med Vikingtröja på. Har du ingen vikingträja går det GIVETVIS bra att delta ändå. Gäller såväl ungdomar som vuxna. SAMLING SÖDRA SKOLAN. Ceremonin börjar KL 09:00

Kl 10,30 är det idrottscafé på Hotell Monica, konfrencier är Per Yng som numera är chef för TV-sporten. Kom gärna dit och lyssna när han intervjuar gamla Vikingprofiler.

KL 12,00 är det dags för utdelning av utmärkelser till förtjänta med lång och trogen tjänst i klubben samt öppet för uppvaktningar.

Sedan har fotbollssektionen aktiviteter på eftermiddagen bl.a en kändismatch på Hagforsvallen.

Kl 19,11 är det bankett på Hotell Monica

SOM SAGT SÖDRA SKOLAN KL 9

 

HA EN BRA FÖDELSEDAG ALLA VIKINGAR. VIKINGAR HEMMA I HAGFORS, VIKINGAR PÅ LÄGER, VIKINGAR PÅ TÄVLING, VIKINGAR I EXIL

 

TRADITION-KLUBBKÄNSLA-KAMPMORAL I 100 ÅR !

 

LEVE IKV !