Tufft i Slogmossen

  • 7 maj 2011

Starka insatser av IKV-ungdomar

Dalaporterns OL arrangerar dubbeltävling denna helg vid Slogmossen utanför Avesta. Idag lördag stod medeldistans på programmet och Fyra av våra ungdomar deltog  och gjorde fina insatser i tuff, svår, terräng, med en tuff konkurrens. Det var stora klasser då tävlingen som sådan lockade c:a 1000 deltagare så det var lite skillnad mot hemma i ack Värmland du sköna,,,,,,

Adrian Lundberg sprang JÄTTEBRA i H12-klassen och kom på övre halvan (9:a) bland de 20 starande. Adrian verkar vara på gång nu, kul att det lossnar efter alla problem med fötterna.

Tim Dalheimer höll stilen och ångade på i H10-klassen, det går riktigt fort bland de små krabaterna, Tim placerade sig nia, vilket vi tycker är görbra , det är tuffa tävlingar i Dalarna.

Simon Lundberg som gör första säsongen i H14-klassen fick en klurig bana men klarade kartläsningen och kom i mål som 23:a. Hade åtta man efter sig men det var inte heller långt till övre halvan. Det kommer Simon!

Jan Dalheimer sprang H16, bus-svår orientering, men Jan kämpade sig runt och kom in på en 19:e plats i en mycket tuff H16-klass. Bra jobbat Jan! Nyttig erfarenhet har du införskaffat idag.

I Morgon står långdistans, eller klassisk orientering om ni heller vill det, på programmet, på samma plats. Rapport kommer här på webben om cirka 24h

//

P-M