Lilla-VM poäng i Boforsloppet

  • 16 apr 2011

Simon, Jonathan och Adrian tog poäng

Med TC vid Bråtenskolan i NÖ Karlskoga gick idag Boforsloppet över medeldistans av stapeln, arrangerat av OK Djerf. Det var samtidigt första deltävlingen för Lilla-VM 2011. Tre Vikingungdomar deltog nämligen Simon Lundberg, Jonathan Moen och Adrian Lundberg. Det var lättframkomlig terräng men det var många raviner så det var tufft att hallå hög fart. Dessutom var det rikligt mied stigar att hålla reda på så det gällde att hålla i kartläsningen och ha kartan passad! Simon och Jonte deltog i en 20man tuff H14-klass, å sprang riktigt bra. Det var tätt mellan tiderna i klassen, Simon slog till med en 12:e plats medans Jonte kom 15:e blott tre minuter efter.Mycket bra jobb grabbar i säsongsdebuten, vi har ju knappt ol-tränat än! Det bådar gott för sommaren! I den tio man starka H12-klassen kom Adrian nia efter att ha bommat lite i början , men kartläsningssäkre Adrian hittar rätt igen och läser sig in i loppet igen . Det var inte mycket tid om att göra för en högre placering. Bra Adrian att du läser in dig och kommer igen, SNYGGT JOBBAT!

Det var inte bara värmlänningar med i klasserna utan en hel del från angränsande distrikt vilket gör att Lilla-VM poäng utföll enligt följande :

H14 Simon Lundberg 3poäng Jonathan Moen 1p.

H12 Adrian Lundberg 5poäng

 

I morgon söndag är det ny Lilla-VM deltävling i samband med Letälvsträffen med samma TC som idag, dock en helt annan terrängtyp, med mycket detaljer. Arrangör Degerfors OK. Ska bli spännande att följa !

Om man är hemma kan man få live-resultat genom att klicka HÄR