DM-SILVER TILL H12:orna

  • 19 sep 2010

Magnifikt bra stafett av Simon & Adrian

DM i stafett avgjordes i Edane idag söndag. IKV representerades av fem lag varav hela FYRA ungdomslag.

H12-laget svarade för en magnifik insats och tog silver. Mycket bra jobbat. Simon Lundberg sprang första sträckan i ett rasande snabbt tempo som drevs upp och kom in som trea och växlade över till sin brorsa Adrian. Kartläsningssäkre Adrian höll rätt kurs hela vägen och förde laget till silvret medan de förmodade topparna bommade bort sig. Otroligt bra och kul grabbar. Vilket brödrateamWork. !

 

Teamwork var det verkligen också bland tjej-lagen i D14. Våra fyra tuffa D14-tjejer. Tre av dem gjorde debut i D14, har endast sprungit Ö och U-klass tidigare å så rätt in i hetluften på en stressig stafett. Viking1 med Elin & Frida kom placeringen före Viking2 med Lina & Johanna. Elin och Lina samarbetade riktigt i skogen trots att de hade olika "gafflar" det är teamwork det. Klubbkänsla ! Alla fyra tjejerna gjorde det riktigt bra idag, det var ganska klurigt i skogen.

NI KAN TJEJER !!! BRA JOBB!!

 

I H14 hade stolta starka IKV ett lag bestående av Jonathan Moen och Jan Dalheimer. De kämpade väl i den tuffa konkurrensen.

 

MYCKET BRA JOBBAT ALLA UNGDOMAR! Tack för lagledarförtroendet hälsningar P-M

 

Ännu en IKV-ungdom var på plats , nämligen Tim Dalheimer som tillsammans med sin farsa Kalle tog sig en för Tim rejäl tur på Öppen 2 (3,7km).

 

På vuxensidan hade IKV ett lag i H40. De blev oplacerade efter strul på första sträckan. Ett rasande högt tempo drogs upp, så snabbt så det blev omtalat, tyvärr gick det väl så fort så det missades i skogen. Andra & tredje sträckan fullföljdes dock ändå.

Men det var ett bra försök och det var nära att det lyckades . Betänk att IKV ledde efter halva första sträckan. Nästa år håller det !

Laget bestod av Anders L, Skymbergern och Anders A. Bra kämpat gubbar!

 

KLICKA HÄR FÖR RESULTAT-LISTA

KLICKA HÄR FÖR STRÄCKTIDER  

KLICKA HÄR FÖR BILDER