31 Vikingar i Lesjöfors

  • 15 aug 2010

IKV hade stor representation i Lesjö idag Hela 31 personer varav 13 ungdomar,,,,, RIKTIGT KUL !

Först som sist:

TACK TILL KDAB FÖR DEN MYCKET SNYGGA VIKINGFLAGGAN

 

En riktigt ,riktigt snygg Vikingflagga vajade i vinden över de hela TRETTIOEN löparna som representerade IKV idag. KUL!!!!!!!!!! Det var länge länge sedan vi var så många på en tävling. Å Flertalet segrar blev det också, vilket riktigt värmer ett IKV-Hjärta.

 

Fullständiga resultat hittar ni genom att klickaHÄR

 

13 av våra ungdomar var på plats och sprang idag. Det var riktigt jättetufft som det brukar vara i Lesjöfors, men det var en fin tävling.Fin skog, fina vyer och fina banor men som sagt REJÄLT tunglöpt.

I Öppen 1 hade vi två nya som fixade till det nämligen Jan Dalheimer som vann (BRAVO) och Karolina Moen som kom fyra! Det var tredje gången Karolina höll en karta i handen så det var riktigt bra gjort.

 

Inskolning hade det tuffare än vanligt även dom, ljungen växte högre än deltagarna själva, men Alfred Moen och Kalle Lindqvist fixade banan galant.

 

I U3 sprang fyra av våra tjejer. Malin Berg blev tvåa följt av Felicia Pettersson på tredjeplatsen några sekunder efter. Johanna Larsson och Lina Berg sprang också denna bana men drabbades av lite stämpelstrul. Ni kommer igen tjejer !


Stämpelstrul drabbade även Frida Lindqvíst , vår hårt kämpande D14-tjej som tog sig ett långpass idag i värmen. Vilken kämpaglöd du har Frida!

 

Í H10 tog Tim Dalheimer en 5:e plats, det gick fort på stigarna kring sjön uppe på berget.

 

H12-bröderna Simon & Adrian slutade 5:a resp 6:a , jämnt som vanligt alltså, och Jonathen Moen blev åtta i H14

 

BRA KÄMPAT ALLIHOP !!!!!!!!

 

Alla trivdes på det trevliga arrangemanget, och vår suveräna ledare Ewa passade på att ha en liten IKV-intern pris-utdelning också som var mycket uppskattad. Extra trevligt också då Ewa själv vann sin klass med stor marginal.

 

Nästa söndag drar vi västerut, till Åmotsfors, och försvarar IKV-färgerna i VÄRMLANDSSERIEN.

I morgon tränar vi som vanligt vid Hagälven (Löparbanorna) Hatte arrangerar

 

Än en gång, tack Kalle för att du fixade en så snygg klubbflagga !!!