Topp även för Ewa & Jörgen

Det bar av till Mogetorp , söder om Nora för första etappen i riktigt grisväder.

REGN REGN REGN

Lerigt. Klurig orientering, påmminde lite om markerna hemma. Det gällde att läsa hela tiden.

Bröderna Lundberg, Simon & Adrian gjorde sin O-Ringen debut idag. Simon sprang H12 och blev 125:a i den 187man tuffa klassen. Adrian blev 71 av 136 löpare H11.

I H45K där vi har två från IKV med var det Leif som drog längsta strået idag och kom på en 113:e plats, L-G var c:a 3min efter och hamnade på 141:a plats. Det är tätt i det 259 man stora klassen. Kom igen i morgon på medeldistansen nu L-G så det blir raffel !!!

I H40M Sprang Hatte till sig en 71:A plats av 140. Gränsen till övre halvan är inte dåligt gjort av renovere!

I H40K placerade sig 5-dagars debutanten Anders Lundberg på övre halvan genom att bli 90:e. Klassen består av 220 man.

I H35 skulle det varit två Vikingar med, men Mats har fått ställa in pga skadebekymmer. Erik kom på 95:e plats av 113 löpare.

Aurénern gjorde ett kanonlopp och nosar på topp tio,han blev nämligen elva idag bland 72 andra i H35M´.

I Öppen 7 forslade sig undertecknad runt. Gick inge vidare, benvärk till 1000. Blev 155:a av 196 å tog GOD tid på mig. Tummen Ner!

Kalle Dalheimer var på sin första O-Ringen någonsin och kollade , han passade dessutom på att springa Öppen 3 ,kom 42:a av 82.

Ewa gjorde ett mycket bra lopp i D45K, bästa värmländska också , kom 14:e av 181