Rapport från läger

  • 13 jun 2010

8 Vikingar på Värmlandslägret Nu Med Bilder !

Fem Vikingtjejer och tre Vikingpojkar har under helgen varit på VÄRMLANDSLÄGER i Karlstad. Just i år var lägret lite tillyxat genom att deltagarna fick bo på Scandic hotell. Annars är det ju brukligt med hårt underlag eller annat enklare boende. OK TYR var lägerarrangör och det finns saker som kunde ordnats bättre men det tar vi inte upp här. ÚNGDOMARNA HADE KUL UNDER HELGEN !

Vad gjorde dom då ?

Efter att det varit samling och väskavlämmnng så åkte vi till Jakobsbergsskogen för att träna på banor med riktningsförändringar. Många kontroller och ideliga byten av riktning. Det fanns vit, gul, orange och violett bana, Simon körde orange medan resten av de våra körde Gul. Det gick jättebra. Sedan var det dags för en mycket god lunch. På eftermiddagen fick man springa sprint-orientering på Våxnäs, faktiskt exakt samma bana som H20 sprang i SM-Finalen. Riktigt kul och snabbt gick det.

Sen blev det lite pool-bad och så var det grillat vid klarälvens strand. Under kvällen samkväm med kubbspel och brännboll. Söndagen inleddes med träning på Sanna-Kartan på f.d. miltärområdet, riktigt svåra banor där det verkligen gällde att läsa kartan. Nyttigt! Efter lunch var det lägerstafett där man blandade ungdomarna i olika lag. Elin Larsson sprang som tusan på sin sträcka och hennes lag blev trea på stafetten. Men alla ungdomarna sprang snabbt på sina sträckor i den ruskigt snabba tävlingsterrängen på Borgmästarholmen.

Sen var det ett gäng slitna men glada ungdomar som åkte hemåt, och har sovmorgon i morgon för då börjar sommarlovet.

Ewa tog lite bilder, klicka på dem för att få dem större !

 

 

Men orienteringen tar inte sommarlov än, träning i morgon kl 17 vid Klubbstugan, Kalle & Hatte arrangerar !

 

De som var iväg på läger: Frida Lindqvist, Malin Berg, Lina Berg, Johanna Larsson, Elin Larsson, Jonathan Moen, Simon Lundberg och Adrian Lundberg.

BRA JOBBAT ALLIHOPA ; NI HAR BLIVIT DUKTIGA !!!!

Ledare var Ewa Lundberg med assistans av undertecknad.

Underteckand tackar er ALLA att jag fick förtroende att följa med er , det är kul att se när ni har kul!

 

Syns i möra

//

P-M