Nära DM-Medaljer

  • 8 jun 2009

Flera Vikingar på hugget

Det var nära att årets första DM-Medaljer hamnade hos Viking när helgens SPRINT-DM avgjordes i lördags på Skutberget utanför Karlstad med OK Tyr som arrangör.

I D45 var den comebackande Ewa Lundberg endast 10sek från bronspengen och ännu närmre var Kalle P i H65 som var endast 2 (TVÅ!!) sek från pallen.

Den mest IMPONERANDE insatsen gjorde dock bröderna Simon och Adrian Lundberg i H12 resp H10. Båda kom runt i sin skarpa tävlingsdebut efter att ha tränat orientering i bara nån månad. Enligt rapporterna var inte banorna helt lätta , ska dom kanske inte vara på ett DM heller, men killarna fixade det med bravur ! Adrian blev 7:a i H10 och Simon 10:a i H12. BRAVO !

Deras fader Anders var bra med i H35-klassen enligt winsplits men det strulade till sig med stämplingen på slutet, Du kommer igen Anders !

Utanför DM sparang Lars-Erik "Hatte" Nilsson i klassen Öppen 3 och svarade för en vesselsnabb insats och sprang de 1700metererna på blott 10 min blankt. Räckte till en fjärde plats bland 27 startande . Riktigt Bra !

 

Om övriga Vikingar är i samma form kan det bli en riktigt spännande,rafflande VIKINGGALOPP på Lördag, Du ställer väl upp??

11,00 vid Hembygdsgården, se inbjudan på annan plats på denna hemsida