MEDLEMSFEST med alternativ Prisutdelning

  • 26 okt 2008

Lördagskvällen var det HIPPA i klubbstugan

En gammal Vikingtradition med att avsluta säsongen med fest har återupptagits med ÅSA P som initiativtagare. Ett mycket trevligt alternativ tycker web-red och hoppas att detta blir en tradition som fortsätter.

En alternativ prisutdelning hölls också, med lite skämtsamma motiveringar och priser i olika kategorier , får hoppas att detta också blir en lång tradtion.

Innan vi lämnar ordet till Åsa får vi passa på och TACKA hon och hennes HATTE för en ypperligt BRA ARRANGERAD FEST . TACK !

//P-M

Nedan följer de olika pristagarna med motivering:

 

Årets DURACELLKANIN:

Leif Skymberg som åter igen tagit en Svensk Klassikser (Vasaloppet, Vätternrundan, Vansbrosimmet och Lidingöloppet)

 

Årets FARTRAND:

Jörgen Aurén som har en brutal framfart i skogen, när han når fulländning i orienteringkuskaperna platsar han i labndslaget, i annat fall kan ha ju ansöka till det norska eftersom han även behärskar längdskidåkningens konst.

 

Årets OUTSIDER:

Dan Karlsson som trots ett kallt bad under banans lopp eller kanske på grund av höll han huvudet kallt och gick å vann årets KM i Natt-OL

 

Årets TRENDSÄTTARE:

Lars-Erik "HATTE" Nilsson, som den ena kör med hängslen den andra kör med byxorna ut å in ska bli mycket spännande och se vilken trend som står sig bäst till nästa säsong. Byxorna utåin-trenden är i alla fall vad som gäller som tjej/tant magnet

 

Årets HUSTOMTAR:

Kalle & Gun som  utövar service inom flera områden, barnpassning, servering och andra tjänster som är gynsamma för klubben.

 

Årets VIKING:

P-M Svärd, För sin eminenta och snabba rapoorter på hemsidan och ett stort plus för arrangemanget av Natt-KM

//

ÅSA